Zelfportret

Beschrijf jezelf in 57 muzikale minuten…

Johan


Deze lijst op Spotify

 1. Shuffles – Cha-La-La I Need You
 2. Tony Bass – Gina Lollobrigida
 3. Stevie Wonder – Don’t You Worry ‘Bout a Thing
 4. Franz Ferdinand – Fresh Strawberries
 5. Bill Withers – Whatever Happens
 6. Prince – My Computer
 7. Doe Maar – Watje
 8. Scala & Kolacny Brothers – Teenage dirtbag
 9. De La Soul – Ring Ring Ring (Ha Ha Hey)
 10. Patti Austin – Gotta Serve Somebody
 11. Daft Punk – The Game of Love
 12. Faithless – Synthesizer
 13. Angèle – Balance ton quoi

 

 

Aan mijn gezinsleden gevraagd wat zij vinden dat mij karakteriseert… Strikt genomen is het dan niet echt een zelfportret, maar wel leuk om te zien en daar dan muziekjes bij te gaan zoeken.

Deze lijst op Spotify

 1. Dimmu borgir – Perfection or vanity
 2. Thin Lizzy – The rocker
 3. Elliott Murphy – A touch of kindness
 4. Awolnation – Handyman
 5. Norton – Chocolate (Jaguar remix)
 6. Lethal injektion – Introvert
 7. Ton Engels – Stayer
 8. Camera can’t lie – A helpful imperfection
 9. Vola – Smart friend
 10. Offspring – Pretty fly (for a white guy)
 11. Motley crue – Teaser
 12. Long distance calling – Curiosity part 2
 13. Neil Young – Daughters
 14. Backsliders – Logical nonsense
 15. Saxon – Motorcycle man

Wim

 

thumbnail_IMG_20210829_101558

De “Youth” vormt je, eigenlijk heb ik dat gevoel nooit meer willen loslaten. Uitdagingen zoeken en vinden. Nieuwe dingen ontdekken en toepassen… Iets dat ik mijn hele leven zal blijven doen in de kunsten. Als “Lazy line Painter” zal ik altijd buiten de geijkte paden nieuwe abstracte kunstige ontdekkingen blijven nastreven. Het “Curious“, dat heel prettig aanwezig is , helpt daar heel goed bij. Maar dit kan ook voor veel “Chaos” en ’n “Restless” gevoel zorgen. Daarom zijn de vele wandelingen die ik maak heel ontspannend en mooi, maar voel ik me ook vaker een “Wandering Star“. Dwalend op weg met mijn vele ideeën die allemaal nog gemaakt moeten worden. Ideeën die voor creatieve uitspattingen tijdens de mooiste tijd van het jaar “Carnival” zorgen… bij mij is deze zeker nog niet OVER.
“Talk Talk Talk Talk”: jij moet later in de politiek gaan, werd me door onderwijzers vroeger al verteld op de lagere school. Dit is er (nog) niet van gekomen… maar “stubborn” als ik ben, kun je dit natuurlijk niet uitsluiten. Hoewel hier zou “My Oblivion” wel eens niet in mijn voordeel kunnen werken. Gelukkig heb ik thuis iemand die me door mijn leven blijft begeleiden en die ondertussen een onmisbaar deel van Wimmie is geworden. Mooi bezongen in “Morgenrot(ich will alles mit dir teilen). Dit alles geeft me een “Pride” gevoel, zowel op Cobi als op de kids. En als dat ook nog eens bezongen wordt door een band die zich “Nouvelle Vague” (mijn meest geliefde muziekstroming) noemt kan het niet beter worden.
Laten we de mooie schitterende “80-ties” altijd in ons hart blijven sluiten.

Deze lijst op Spotify

 1. Soft cell – Youth
 2. Belle & Sebastian – Lazy Line Painter
 3. The Fall – I’m curious
 4. Bazart – Chaos
 5. New Order – Restless
 6. Portishead – Wandering Star
 7. Dead can Dance – the Carnival is over
 8. Talk Talk – Talk Talk
 9. Lumineers – Stubborn Love
 10. Tindersticks – My Oblivion
 11. Die Wilde Jagd – Morgenrot (ich will alles mit dir teilen)
 12. Nouvelle Vague – Pride
 13. Killing Joke – 80ties